WAVES OF JOY - PERSPAGINA

Alles op een rij

  Shoegaze, New Wave, Eighties

  VVK: €12

  ADD: €15

  Online, De Kikker Watou, Café Bazaar Ieper

  Zaterdag 26 mei 2018

  vanaf 20:00

  Parochiezaal Watou, Blauwhuisstraat 6, 8978 Watou

  Merchandise (T-shirt & Tote bag) beschikbaar met ticket

PERSTEKST - LANG

Waves of Joy is terug! En hoe?! Dit jaar pakt het viertal van WatouDou uit met een internationaal aanstormend talent én een tribute band van de tijdloze band The Cure. De derde editie van Waves of Joy vindt plaats op 26 mei en dit opnieuw in de charmante en gezellige parochiezaal te Watou.
Denis en Lucia van SUIR zijn afkomstig uit Frankfurt, Duitsland. Ze brengen een constant samenspel van gitaren en synthesizers, ondersteund door minimalistische en elektronische drumbeats en melancholische teksten. Hun fluwelen, diepe geluid beweegt zich constant tussen Post Punk en Dark Shoegaze maar vanwege hun eigen geluidscreaties kan geen van deze genres ondubbelzinnig worden toegewezen. SUIR is al ‘big in Germany’, maar nu hebben ze hun pijlen op België gericht. In Watou brengen ze voor ons een van hun eerste Belgische concerten.
Doorheen de jaren heeft The Cure zichzelf gekroond tot één van de meest invloedrijke New Wave-bands in de muziekgeschiedenis. Jammer genoeg is The Cure sinds het midden van de jaren 90 niet erg productief en zijn Belgische optredens heel schaars. Dat is de reden waarom the obsCURE een eerbetoon wil brengen en ervoor wil zorgen dat dit erfgoed bewaard blijft. Een live uitvoering van the obsCURE geeft je niet alleen het geluid van The CURE, maar ook een echte CURE-ervaring en -gevoel met veel respect voor de originele songs. Sluit je ogen en voel de duistere, de melancholische, de rotsachtige, de poppy, de wavy aanwezigheid van de echte Britse iconen.
Na afloop zorgt eighties-dj Marc Cambie met zijn zorgvuldig uitgekiende collectie aan eightiesplaten en zijn onuitputtelijke muziekkennis en -smaak ervoor dat het publiek aan de dansvloer gekluisterd blijft. Marc Cambie is ondertussen een Poperings fenomeen dat niet gemist mag worden!
Waves of Joy vindt plaats op 26 mei in Parochiezaal Watou. Tickets kosten €12 in voorverkoop.
Voor meer info en tickets: www.wavesofjoy.be, in café de Kikker te Watou of in café Bazaar te Ieper.

PERSTEKST - KORT

Derde editie van Waves of Joy met live optredens van the obsCURE (The Cure Tribute Band) en SUIR (Duitse shoegaze-band). Afterparty met eighties-dj Marc Cambie.
Zaterdag 26 mei – Parochiezaal Watou
Info & tickets: www.wavesofjoy.be, café de Kikker Watou of café Bazaar Ieper.